Известие

Collapse
No announcement yet.

Индикатор за дюзата за 156 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Индикатор за дюзата за 156 2.4 JTD

Здравейте преди 2 месеца си купих Алфа 156 2.4 дизел 98г., но наскоро ми светна индикатора за дюзите на двигателя и на следващия ден изгасна.Сега пак светна. възможно ли е грешката да е от самия компютър на колата?
    RRK

Ами възможно - върви на диагностика
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Дебитомер
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: Индикатор за дюзата за 156 2.4 JTD

Първоначално публикувано от RRK
        Здравейте преди 2 месеца си купих Алфа 156 2.4 дизел 98г., но наскоро ми светна индикатора за дюзите на двигателя и на следващия ден изгасна.Сега пак светна. възможно ли е грешката да е от самия компютър на колата?
        причините може да са много, но основно търси проблема по турбо пътищата има и доста обширна тема по въпроса

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9290

например на брат ми проблема се оказа натегнат до дупка уестгейт или както там се казва и по тази причина турбото е създавало критично високо налягане
        абе карай я при бат бобо той ше я оправи
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ОК. Само 4е аз съм от Бургас мойете ли да ми кажете кде се намира бат Бобо. Адрес или не6то подобно. Благодаря ви предварително!
          RRK

Comment

ОК. Само 4е аз съм от Бургас мойете ли да ми кажете кде се намира бат Бобо. Адрес или не6то подобно. Благодаря ви предварително!
            виж тук
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
            X